Времеизмерване на спортни събития базирано на най-новите RFID технологии... Продукти за електронно времеизмерване..... стартови номера от различни материали

Race Timing BG е българска фирма, специализирана в регистрация, времеизмерване и обработка на данни, базирани на безконтактните (RFID) технологии. От началото на 2014 година работим в сътрудничество с водещи производители от Германия, което ни дава възможност да ви предложим голямо разнообразие на продукти и услуги с отлично качество. Ние сме една от малкото фирми, предлагащи резултати на живо в страницата на организатора на събитието. За да сме максимално ефективни, използваме едновременно надеждна техника , гъвкав и прецизен софтуер.

Времеизмерване на спортни събития базирано на най-новите RFID технологии... Продукти за електронно времеизмерване..... стартови номера от различни материалиСистемата ни за времеизмерване е подходяща за всеки вид активен спорт. Поддържа активни чипове (с батерии) за смесени или високоскоростни състезания, и, пасивни чипове (без батерии) за масови събития като маратони, шосейни и планински бягания и колоездене.

Времеизмерване на спортни събития базирано на най-новите RFID технологии... Продукти за електронно времеизмерване..... стартови номера от различни материалиСофтуерът ни предлага решение за online регистрация, управление на данни, създаване на стартови списъци, времеизмерване, класиране, отпечаване и публикуване на резултати, издаване на сертификати на състезателите. Дава ни свободата да направим уникален дизайн на всички документи за мероприятието ви. Класирането може да бъде по най-различни критерии за всяка отделна дисциплина. Софтуерът ни може да обхване състезания и на открито и на закрито, подходящ е за маратони, триатлони, ски състезания, състезания на стадиони и колодруми, за 24 часови и всякакави други събития.

Разполагаме с голям асортимент от чипове и старови номера, както и с възможността да ги индивидуализираме по ваше желание.

Можем да ви бъдем полезни на всеки етап от мероприятието, което организирате – от регистрацията до отпечатването и публикуването на списъците с класирането!


Организаторите, които ни се довериха

 © Времеизмерване | Race Timing BG